Epredia – stari partner novo ime

Labteh > Aktuelnosti > Epredia – stari partner novo ime

2019. godine svetski gigant kompanija PHC Holdings Corporation ( Panasonic Healthcare Holdings Corporation) postala je vlasnik ogranka Thermo Fisher Scientific  koji se bavi patologijom i proizvodi će biti na tržištu pod novim imenom – Epredia ™.

Spisak Thermo Fisher Scientific proizvoda koji su učestvovali u ovoj transakciji uključuju: Thermo Scientific Revos i Excelsior tkivne procesore; Thermo Scientific Microm Mikrotome serije HM, kriostate serije NX i nožiće; Stejnere Thermo Scientific Gemini i Autostainer; Termo Scientific Shandon, Richard-Allan Scientific i Labvision detekcione sisteme, reagense i antitela; Thermo cientific Arcos i ArcosSL sisteme za arhiviranje; i širok spektar Thermo Scientific Menzel-Gläser i Thermo Scientific Erie Scientific mikroskopskih predmetnih i pokrovnih stakala.

Iako će se izgled nalepnica i samo brendiranje izmeniti u skladu sa novim imenom, performanse svih proizvoda će ostati iste. U 2021.godini ovi proizvodi će biti direktno dostupni putem kompanije Epredia i preko ovlašćenih distributera kompanije Thermo Scientific od kojih ste prethodno mogli da kupite ove proizvode.

Sve informacije dostupne su na websajtu www.epredia.com