Ginekologija

Labteh > Prodajni program > Ginekologija

Cooper Surgical RUMI II uterini manipulator
sistem sa Koh-Efficient tehnologijom

RUMI® II sistem omogućava visoko efikasnu, sigurnu uterinu upotrebu.

Idealan je za bilo koju laparoskopsku karličnu hirurgiju.

Sistem pruža maksimalnu fleksibilnost kroz širok spektar posebno izabranih intrauterinih nastavaka za jednokratnu upotrebu za prilagođavanje anatomiji svakog pojedinačnog pacijenta.

Ručka manipulatora dozvoljava manipulaciju pod uglom od najmanje 140⁰, sa najmanje 90⁰ anteverzije i najmanje 50⁰ retroverzije.

Kombinacija vrhunske kontrole materice i minimalne traume tkiva čini RUMI II idealnim za dijagnostičku laparoskopiju, miomektomiju, ooforektomiju, endometriozu, primene ekscizije i tretmana neplodnosti koje zahtevaju pouzdanu hromopertubaciju.

BROŠURA

Cooper Surgical Mobius retraktor

Mobius retraktori omogućavaju maksimalnu izloženost i zaštitu rana, imajući na umu minimalne rezove. Koristi se u raznim opštim, ginekološkim i kolorektalnim hirurškim procedurama.

Mobius retraktori omogućavaju 360° kružne retrakcije, dok spoljašni prsten obavija abdomen pacijenta i omogućava sigurnu izloženost.

 Svi „Mobius retraktori” su napravljeni bez lateksa. Postoje različite veličine.

BROŠURA

Cooper Surgical Lone Star Retraktori

Lone Star Retraktori su dostupni u različitim oblicima i veličinama i nude superiornu vizualizaciju i dostupnost za širok spektar hiruških aplikacija.

Za jednoktratnu upotrebu, dolaze u sterilnim pakovanjima, veoma su lagani, pa ih ginekolozi i otorinolaringolozi smatraju neophodnim instrumentom za njihove ordinacije.

BROŠURA