O nama

O nama

LABTEH je osnovan 1989. sa sedištem u Beogradu kao prva privatna firma za prodaju i servis laboratorijskih i medicinskih sredstava i opreme.

Tokom godina rada, sinonim za LABTEH je postala hematologija, u čemu smo postali nezamenljiv partner u laboratoriji.  Danas je LABTEH mnogo više od hematologije – ekskluzivni je distributer proizvoda vodećih svetskih kompanija u oblasti laboratorijske i medicinske dijagnostike kao što su: Horiba Medical, Radiometer, Mindray, Tosoh, Epredia Shandon, Menzel, Haier Biomedical,… LABTEH je takođe regionalni centar za prodaju, podršku i trening centar za aplikaciju i servis partnera u okolnim državama.

Bogat portfolio uključuje dijagnostičku laboratorijsku i medicinsku opremu, reagense i laboratorijski potrošni materijal iz oblasti hematologije, biohemije, patohistologije, endoskopije, ginekologije… Labteh ima dugogodišnju saradnju sa preko 300 klijenataklinički centri, bolnice, domovi zdravlja, privatne bolnice , klinike i laboratorije, naučni i istraživački instituti, fakulteti i učestvuje na nacionalnim i međunarodnim kongresima kao saradnik, organizator i donator.

Kao potvrdu kvaliteta koji godinama održava, Labteh je sertifikovan prema zahtevima standarda ISO 9001:2015. kao i ISO 14001:2015.

Naš tim

Godinama izgrađen, naš administrativni, prodajni, aplikacioni i servisni tim čine visoko kvalifikovani zaposleni iz oblasti ekonomije, prava, kao i inženjeri mašinstva, doktori medicine, medicinski-biohemičari, magistri farmacije, zaduženi za:

  • Prodaju i distribuciju dijagnostičke opreme i kontinuirano snabdevanje potrošnim materijalom
  • Prodajnu i postprodajnu podršku korisnicima, servis i održavanje instrumenata i opreme 24/7
  • Organizovanje stručnih skupova i radionica za korisnike i partnere

30 godina Labteh-a

Labteh je 2019. godine proslavio 30 godina postojanja.

Iste godine gradi i useljava se u svoj novi poslovni kompleks u modernoj, industrijskoj zoni pored aerodroma Nikola Tesla, Beograd – kancelarije, servisni i magacinski prostor.